Zöld tej

Zöld tej

Friss Élelmiszer Kft.

2014. november 21. - Seoface

Frissek vagyunk…

A Friss Élelmiszer Kft. 2007-es megalakulása óta a magyar élelmiszeripar, ezen belül a tejtermék gyártás és forgalmazás egyik elismerten dinamikus szereplője.
Megbecsülésünk alapja a nagy- és kiskereskedelmi partnereinkkel egyaránt folyamatosan fenntartott korrekt piaci magatartás, melyet időről-időre felülvizsgálunk és termelési potenciálunk valamint fejlődési lehetőségeink mentén fejlesztünk üzletfeleink nagyobb megelégedésére.

IMG_8729.jpgCégünk létrejöttében és stabil piaci szereplővé válásában a kezdetek óta nagy szerepet kapott a celldömölki telephelyű tejfeldolgozó üzemünk, amely korszerű technológiájával nem csak saját előállítású termékeink, hanem növekvő bérgyártási igények ellátását is biztosítja, így saját márkáink mellett számos, a fogyasztók által kedvelt más termékek előállításában is közreműködünk.

Büszkék vagyunk arra, hogy az elmúlt években a gazdasági nehézségek ellenére is folyamatosan fejlődni tudtunk mind a feldolgozott tejmennyiség volumenében, mind pedig megrendelőink számában, mert ez a legjobb visszajelzés számunkra arról, hogy üzleti filozófiánk és magatartásunk egyértelmű és világos a piac szereplőinek irányában.

Termékeink, gondolkodásunk és céljaink egyaránt mindig frissek, mert úgy gondoljuk, hogy ezen a piacon sem élhet meg senki a múltjából, partnereink és fogyasztóink ezért választanak bennünket nap, mint nap és ezért szeretik, becsülik meg az általunk képviselt Kemenesi Tej márkanevet.

Üzleti tevékenységünk

Gyártókapacitásunk elsősorban a jól ismert és alacsony környezetterhelési mutatója okán napjainkban újra nagyobb elismertséggel bíró poly termékek előállítására irányul, emellett az ún. poharas termékek saját, illetve az említett módon megrendelésre történő gyártását képes ellátni.

Tejfeldogozási üzletágunk mellett 2011-től széles beszállítói partneri körünknek köszönhetően bekapcsolódtunk az élelmiszer ellátás és kereskedelem logisztikai szegmensébe.
Celldömölki és budapesti telephelyeinkről látjuk el Nyugat- és Közép-Dunántúl, valamint Budapest és vonzáskörzetének  nagyszámú kiskereskedelmi egységét, továbbá nagykereskedelmi partnereinket az ország keleti tájain is.

A mindig versenyképes árak fenntartását a beszállítói körünk folyamatos és napra kész vizsgálatával biztosítjuk, de kiskereskedelmi partnereinknek egyedülálló módon olyan megoldásokat is nyújtunk, amivel a “kisboltokat” sújtó piaci helyzet ellenére is tartós fennmaradásuk és növekedésük érhető el.

Ha többet szeretne megtudni forgalomélénkítő és partnertámogató programunkról, keresse területi képviselőnket, aki részletesen is bemutatja Önnek a Kemenesi Szatócsboltja ajánlatunkat.

A Friss számok

A számok világában élünk, így bemutatkozásunk nem nélkülözhet néhány olyan leíró adatot, amelynek segítségével némileg képet alkothatnak rólunk potenciális partnereink.

Gyártókapacitásunk jelenleg 12 millió liter friss tej feldolgozását teszi lehetővé, amelyet elsősorban hazai, kisebb részben (a honi tejelőállítás hiányában) szigorúan ellenőrzött minőségű külföldi tej beszállításából fedezünk.

Piaci partnereink száma jelenleg meghaladja az 1000-et, amelybe a kis- és nagykereskedelmi egyaránt bele tartozik, és amely szám örvendetes módon az elmúlt években is folyamatosan növekedett.

Mint tejfeldolgozó üzem nagy figyelmet fordítunk mind a szerves, mind a szervetlen hulladék kezelésére és elmondhatjuk, hogy fejlesztéseink nyomán minden előírást kielégítő hulladékkezelő rendszerünkkel maximálisan eleget teszünk valamennyi környezetvédelmi előírásnak.
Fontos tényként kezeljük azt is, hogy poly termékeink csomagolóanyag felhasználása 75%-kal kevesebb és ezen túlmenően könnyebben feldolgozható hulladékot eredményez 1 liter tej fogyasztókhoz történő eljuttatásában. Összevetve ezt a korszerűbbnek mondott Tetra Pak-os csomagolással joggal mondhatjuk, hogy a jó minőségű Kemenesi Tej a környezetterhelés oldaláról nézve zöld tej.

Végezetül pedig azt is büszkén mondhatjuk el, hogy telephelyeinken 110 embernek így közvetve ugyanennyi családnak adunk munkát, a kiskereskedelmi rendszerünkön keresztül pedig sok száz, többségében családi kisvállalkozásnak járulunk hozzá a megélhetéséhez.

Forrás: www.imilk.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldtej.blog.hu/api/trackback/id/tr26922505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása